.

.

 

.

Coop Weggen compleet gemoderniseerd

Méér winkelruimte, ‘opgeschud’ assortiment’, klant is de baas

Coop Weggen in de Aelderstraat ondergaat een extreme make-over. De winkel is op vrijdag 18 februari nog de hele dag tot 18.00 uur open. Daarna gaat hij een klein weekje dicht. Maar op vrijdag de 25ste heropent hij grandioos! Vanaf 08.00 uur ’s ochtends kan heel Aalden en omgeving genieten van een compleet gemoderniseerde supermarkt.

Eigenaar Gezienus Weggen: “Dit is meer dan zomaar een opfrisbeurt. Natuurlijk onze excuses voor het ongemak omdat we een paar dagen dicht zijn. Maar onze klanten krijgen er wél wat voor terug. Ik durf te beweren dat ze in de acht jaar dat we hier nu zitten nog nooit zo’n mooie supermarkt hebben gezien…”

Het nieuwe zit ‘m om te beginnen aan de buitenkant van de winkel. Die krijgt de nieuwe, frisse rood/oranje kleuren van Coop. De ruimte binnen is ook enorm veranderd. Er zijn meer vierkante meters beschikbaar, er is slim met de inrichting van de smalle winkel ‘geschoven’. Weggen: “Boodschappen doen wordt door die extra ruimte een stuk comfortabeler. Ook belangrijk: We hebben een schitterende nieuwe energiezuinige koeling. Daar zijn we echt trots op. Behalve fijn voor onze klanten is dat ook goed voor het milieu.”

Aandacht voor klant blijft belangrijkste

Bij de flink gemoderniseerde Coop is ook het assortiment ‘opgeschud’, zoals Gezienus Weggen het omschrijft: “We hebben nagedacht over de vraag: Wat wil onze klant nou eigenlijk? En dus hebben we nu een uitgekiender assortiment, dat nog meer dan voorheen is bepaald door de wensen van onze klanten. Onze diepvries- en versafdelingen zijn behoorlijk uitgebreid. Onze ambachtelijke slagerij blijft een lust voor het oog. Uiteraard blijven ook het postagentschap, de lotto/toto, de slijterij en de servicecorner een belangrijke rol vervullen in onze winkel. We zijn met 24 medewerkers en geven elke dag maximale aandacht aan onze klanten. Die staan boven alles, de klant is bij Coop de baas, dat blijft voor ons allemaal het belangrijkste. We zeggen het in al onze uitingen, óók in de openingsfolder die iedereen in de brievenbus krijgt. Of daar ook extra openingsaanbiedingen in staan? Wat dacht je!” Voor meer informatie: www.coopsupermarkten.nl


Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel