.

.

 

.

Structuurvisie Coevorden

De gemeente Coevorden bereidt op dit moment een structuurvisie voor, die betrekking heeft op het gehele grondgebied van de gemeente. In de structuurvisie wordt het ruimtelijk beleid aangegeven voor de komende 10 jaar. Omdat dit beleid de komende jaren bepalend zal zijn voor diverse ruimtelijke plannen en uitgewerkt zal worden in bv. bestemmingsplannen, kan iedereen met dit ruimtelijk beleid te maken krijgen.

De structuurvisie ligt nog ter inzage tot 12 mei op het (nieuwe) gemeentehuis in Coevorden. Tot deze datum kan iedereen reageren op het voorontwerp van de structuurvisie. U kunt de structuurvisie ook inzien en downloaden via www.coevorden.nl/terinzage.

Tevens houdt de gemeente op dinsdag 19 april een informatieavond over de structuurvisie in zaal Moorman in Erm.

U kunt natuurlijk ook reageren naar het bestuur van Dorpsbelangen in uw dorp.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel