Sport en welzijn
“Het was een mooi seizoen!”

Zwembad Zweeloo: Terugblikken én vooruitkijken. Het is alweer bijna eind november. Bijna twee maand geleden werd het zwemseizoen afgesloten. Hoe cliché, maar de tijd gaat snel.

Lees meer...
 
HVZ/Vivendi weert zich kranig ...
... in Leeuwarden, maar het is weer net niet … De handbaldames van HVZ/Vivendi hebben zich zaterdagavond in het uitduel tegen Cometas kranig geweerd, maar het was weer net niet: 26-22.
Lees meer...
 
Ski’s of Snowboard prepareren bij Scholing

Ga jij deze winter op wintersport en wil jij je ski of snowboard materiaal zo goed mogelijk voor elkaar hebben? Breng ze dan langs in Meppen!

Lees meer...
 
Mededeling IJsvereniging "Wintervreugd”

Deze maanden (november/december 2021) komen we weer langs met de contributiekaarten voor het schaatsseizoen 2021/2022.

Lees meer...
 
Veldrijdster Iris Offerein (18) houdt dubbel gevoel over aan internationaal debuut

Veldrijdster Iris Offerein was trots dat ze zondag bij de Belofte Vrouwen mocht debuteren tijdens de Europese titelstrijd op de VAM-berg in Wijster, al werd het na een valpartij niet het debuut waar zij op gehoopt had.

Lees meer...
 
Stand van zaken Biljartbond Zuid-Drenthe

In de biljartbond Zuid-Drenthe wordt er door de dorpen in onze gemeente al vele jaren in competitieverband gespeeld. Hierin zijn teams actief uit Gees, Oosterhesselen, Meppen, Zweeloo, Benneveld en Wezup.

Lees meer...
 
Onnodige en ongelukkige 3-0 nederlaag

voor Sweel in Nieuwleusen. Sweel verloor zondagmiddag in het Overijsselse Nieuwleusen even onnodig als ongelukkig van USV : 3-0. Het publiek zag een aantrekkelijke wedstrijd tussen twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren.

Lees meer...
 
Iris Offerein (18) uit Meppen mag zondag ...

...schitteren bij EK veldrijden op de VAM-berg in Wijster. Iris Offerein is geselecteerd voor het EK veldrijden op de VAM-berg in Wijster. Afgelopen donderdag kreeg de 18-jarige Meppenaar het goede nieuws van bondscoach Gerben de Knegt te horen.

Lees meer...
 
Hoe damesvoetbal veranderde in vrouwenvoetbal, ook bij VV Sweel!

Willemien, Kim, Isabel en Sanne: “Vrouwenvoetbal is een serieuze zaak”. Nu zit zowat heel Nederland aan de buis gekluisterd als de Leeuwinnen een wedstrijd spelen, vijftig jaar geleden was dat wel anders.

Lees meer...
 
Ruiters en amazones en menners mét eigen paard uit de omgeving opgelet!

Regen en kou staan weer voor de deur en wat is dan fijner om te kunnen rijden in een goede rijhal in de directe omgeving. Als je “bakgebruiker” wordt vanaf 1 januari 2022, gaat deze per direct in.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 45

Zoeken in de site

Sportnieuws

“Het was een mooi seizoen!”

Zwembad Zweeloo: Terugblikken én vooruitkijken. Het is alweer bijna eind november. Bijna twee maand geleden werd het zwemseizoen afgesloten. Hoe cliché, maar de tijd gaat sne...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

HVZ/Vivendi weert zich kranig ...

... in Leeuwarden, maar het is weer net niet … De handbaldames van HVZ/Vivendi hebben zich zaterdagavond in het uitduel tegen Cometas kranig geweerd, maar het was weer net niet: 26-...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Ski’s of Snowboard prepareren bij Scholing

Ga jij deze winter op wintersport en wil jij je ski of snowboard materiaal zo goed mogelijk voor elkaar hebben? Breng ze dan langs in Mep...

dinsdag, 16 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto