DB Sweel - Actueel
Toekenningen “bezemronde” Dorpsbudget Zweeloo 2019/2020

Precies zoals in de eerste corona-golf dit jaar, was er nu in het dorpsbudget van Dorpsbelangen Sweel (DBS) nog ruimte om een kleine subsidieronde te organiseren. De eerste ronde die dit jaar door DBS gehouden is, werd niet volledig benut. Er resteerde een bedrag van € 1.908.

Lees meer...
 
Toekenning aanvragen Dorpsbudget Zweeloo 2019/2020

Ook in tijden van lockdown gaan werkzaamheden ten behoeve van de sport- en sociale verenigingen in Zweeloo door. Het is meer dan welkom dat de daarvoor benodigde budgetten aangevuld kunnen worden uit het dorpsbudget dat Dorpsbelangen Sweel (DBS) ook dit jaar bij de gemeente Coevorden had aangevraagd.

Lees meer...
 
Reminder enquête benaming van Goghpad
In  Oes Eig'n Kraantienvan vorige week (11/2) zat voor de inwoners van Zweeloo een apart enquêteformulier over de benaming van het pad tussen de Hoofdstraat en het Klooster langs garage Germs in Zweeloo.
Lees meer...
 
Dorpsbelangen Sweel pleit voor fietspad langs Schapendijk

De aanleg van een eenvoudig (schelpen-)fietspad langs het oostelijk deel van de Schapendijk tot de Broekstukkenweg. Dit dringend verzoek deed het bestuur van Dorpsbelangen Sweel (DBS) vorige week maandag tijdens de wijk- en dorpenronde aan het college van B & W.

Lees meer...
 
Het jaarlijkse overleg met de gemeente Coevorden

* Dorpsbelangen Sweel pleit voor fietspad langs Schapendijk

* Verenigingen voor dorpsbelangen hebben het moeilijk

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4

Zoeken in de site

Willekeurige foto