Algemeen nieuws
Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie
In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol bruikbare spullen. Voor hen is dat een onbetaalbaar cadeau. Helpt u mee?
Lees meer...
 
Onderhoud bos Witte Zand Meppen

De komende tijd zal er onderhoud plaatsvinden aan ons bos aan de Middendorpstraat – Bollekuilenweg (achter de Camping ’t Witte Zand in Meppen). Gezien de omvang zal dit machinaal gebeuren.

Lees meer...
 
Compleet vernieuwde verkoopactie VV Sweel

De gezamenlijke verkoopactie van VV Sweel is al jaren een traditie, gezellig samen de deuren langs om huis aan huis lekkernijen te verkopen met als doel een mooie opbrengst voor VV Sweel.
De laatste actiedag heeft in 2019 plaatsgevonden, helaas kon door alle maatregelen de actie in 2020 niet doorgaan.

Lees meer...
 
Recycle-Sint alweer vertrokken

Voordat op 20 november de Rode Sint zijn Sweeler Feest had, was de Groene Sint al weer vertrokken. In week 45 waren er hulpsinten die veel speelgoed inbrachten, waarna aan het eind van die week groene sinten hun slag kwamen slaan.

Lees meer...
 
Warm onthaal voor vluchtelingenkinderen ...

... bij obs De Smeltkroes in Aalden. Een groep van 27 vluchtelingenkinderen krijgt sinds begin deze maand onderwijs op obs De Smeltkroes in Aalden.

Lees meer...
 
Energiecafé Aalden afgelast vanwege corona
De bijeenkomst van Energiecafé Aalden, die op de agenda stond voor 22 november a.s., is afgelast vanwege het Coronavirus. Wanneer de situatie is verbeterd zal er door stichting Energietransitie van A(alden) tot Z(weeloo) een nieuwe datum worden vastgesteld.
 
Bruggetje Gebbeveensweg wordt vervangen ...

... Wezuperbrug moet nog even wachten. Bouwwerken hebben niet het eeuwige leven; groot onderhoud zorgt voor toekomstbestendigheid.

Lees meer...
 
Ik zoek een bijbaantje......
Mijn naam is Jan Elzo Moedt. Ik ben 18 jaar, woon in Aalden en ben op zoek naar een bijbaantje voor in het weekend en eventueel op de dinsdag- en vrijdagavond.
Lees meer...
 
Hij komt, hij komt ....

Of beter gezegd: hij is al aan het komen…. De Recycle Sint! Een groene sint, in Aalden in de gedaante van Beatrix Copier, Gealma Snippe en Anke Kamman.

Lees meer...
 
De Schutse heeft nieuw schoolplein met veel speelruimte :

“We kunnen dit ook gebruiken als extra schoollokaal”! Spetterende opening : laarzen, regenjassen, poncho’s en paraplu’s waren dankzij fraaie waterboog brandweer Zweeloo niet voor niets meegenomen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 197

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Onderhoud bos Witte Zand Meppen

De komende tijd zal er onderhoud plaatsvinden aan ons bos aan de Middendorpstraat – Bollekuilenweg (achter de Camping ’t Witte Zand in Meppen). Gezien de omvang zal dit machinaal gebeure...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Compleet vernieuwde verkoopactie VV Sweel

De gezamenlijke verkoopactie van VV Sweel is al jaren een traditie, gezellig samen de deuren langs om huis aan huis lekkernijen te verkopen met als doel een mooie opbrengst voor VV ...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto