Algemeen nieuws
Opnieuw geen kerstmarkt, maar Wezup toch volop in kerststemming!

De traditionele kerstmarkt in Wezup werd opnieuw afgelast, maar de bewoners halen alles uit de kast om ook dit jaar in het dorpscentrum toch een gezellige  kerstsfeer te creëren.

Lees meer...
 
Douwe Egberts-punten: de voedselbank is er blij mee!
Wie heeft niet ergens een aantal Douwe Egberts-punten liggen? Een aantal waarmee je zelf niets kunt beginnen. Maar ja, je knipt ze wel van het koffiepak af.
Lees meer...
 
Zweeler over Ver....

Voormalig wereldreiziger Ronald Lubberts (39) helemaal gesetteld in de Betuwe. "Ik ben een heel gelukkig mens en heb weinig meer te wensen". Ronald Lubberts heeft jarenlang over de hele wereld gezworven.

Lees meer...
 
Op golfbaan De Gelpenberg en Landal Aelderholt

... roeien varkens de Japanse duizendknoop met wortel en tak uit. Golfclub De Gelpenberg en vakantiepark Aelderholt hebben het al een tijdje aan de stok met de Japanse duizendknoop, de moeder aller onkruid.

Lees meer...
 
Fietspad richting Broekstukkenweg in Zweeloo ...
... gaat door, moet er medio 2023 liggen. Een hartenwens van Matine en Johan Kamps gaat eindelijk in vervulling, de aanleg van een fietspad vanaf de N381 tot aan de Broekstukkenweg in Zweeloo.
Lees meer...
 
Ruimtegebrek, vier kerkbanken over
Heel veel dorpsbewoners hebben wel eens op de kerkbanken in de kerk van Zweeloo gezeten. Hoe mooi zou het zijn als je dit thuis ook kunt.
Lees meer...
 
Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie
In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol bruikbare spullen. Voor hen is dat een onbetaalbaar cadeau. Helpt u mee?
Lees meer...
 
Onderhoud bos Witte Zand Meppen

De komende tijd zal er onderhoud plaatsvinden aan ons bos aan de Middendorpstraat – Bollekuilenweg (achter de Camping ’t Witte Zand in Meppen). Gezien de omvang zal dit machinaal gebeuren.

Lees meer...
 
Compleet vernieuwde verkoopactie VV Sweel

De gezamenlijke verkoopactie van VV Sweel is al jaren een traditie, gezellig samen de deuren langs om huis aan huis lekkernijen te verkopen met als doel een mooie opbrengst voor VV Sweel.
De laatste actiedag heeft in 2019 plaatsgevonden, helaas kon door alle maatregelen de actie in 2020 niet doorgaan.

Lees meer...
 
Recycle-Sint alweer vertrokken

Voordat op 20 november de Rode Sint zijn Sweeler Feest had, was de Groene Sint al weer vertrokken. In week 45 waren er hulpsinten die veel speelgoed inbrachten, waarna aan het eind van die week groene sinten hun slag kwamen slaan.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 200

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Anne van der Bijl nieuwe eigenaar woonzorglocatie in Wezup

“Huize Wezup brengt Zorg en Welzijn samen” Anne van der Bijl is vanaf 1 november 2021 de nieuwe eigenaar van Huize Wezup. Al jaren had de 43-jarige inwoner van Leeuwarden de dro...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto