Algemeen nieuws
EHBO'ers in 't zonnetje!

EHBO is je lust en je leven. Er zijn weinig verenigingen waar mensen zolang lid van zijn. Voor sommige EHBO'ers geldt dat zeker. Tijdens de jaarvergadering van de EHBO afdeling Zweeloo werd een aantal trouwe leden in het zonnetje gezet. Zij zijn al meerdere jaren actief bij verschillende evenementen in en rond Zweeloo om, indien nodig, eerste hulp te verlenen.

Lees meer...
 
Zwaagstra Betonproducten breidt flink uit met nieuwe productiehal
Onderneming - met roots in Zweeloo - is klaar voor de toekomst.  Met de in gebruik name van een vierde productiehal is Zwaagstra Betonproducten uit Hoogeveen, met de roots in Zweeloo, klaar voor de toekomst.

Aan de splinternieuwe en enorm grote productiehal aan de Lindberghstraat zijn jaren van voorbereiding en maanden van bouwen voorafgegaan. De uitbreiding  is goed voor vele nieuwe arbeidsplaatsen.

Lees meer...
 
Leerlingen De Anwende krijgen les van Jetta Klijnsma
Leerlingen van De Anwende geven vrijheid door! De leerlingen van De Anwende krijgen vrijdag 5 april a.s. les van de Commissaris van de Koning, Jetta Klijnsma. Op De Anwende staat in de maand april "Vrijheid geef je door" jaarlijks centraal en het bezoek van de Commissaris van de Koning past daarom prima in het lesprogramma.
Lees meer...
 
Studenten helpen Aaldenaren bij zoeken naar ‘energieslurpers’
De Hanzehogeschool uit Groningen biedt de inwoners van Aalden - in samenwerking met de stichting Energietransitie van A(alden) tot Z(weeloo) - de actie 'Speur de Energieslurper' aan. Op woensdag 3 april a.s. tussen 8:30 uur en 15:00 uur bellen studenten bouwkunde van het Drenthe College uit Emmen aan om de inwoners te informeren over het onderzoek naar 'energieslurpers' en te vragen of ze mee willen doen.
Lees meer...
 
Stem mee over besteding dorpsbudget Aalden

Dorpsbelangen Aalden heeft van de gemeente Coevorden wederom een dorpsbudget van € 20.000 ontvangen. Bewoners konden aanvragen voor de besteding van dit budget indienen. Dat is door 12 individuele bewoners en bewonersgroepen gedaan. Het totale aangevraagde bedrag is veel meer dan het beschikbare. Toch willen we het liefst zoveel mogelijk aanvragen geheel of ten dele honoreren.

Lees meer...
 
Dorpsvergadering Zweeloo
Op donderdag 4 april is  van 19.00-20.00 uur in De Spil in Zweeloo de laatste gelegenheid om te stemmen op de initiatieven voor het dorpsbudget 2019 van Zweeloo. De uitslag van de stemming wordt bekend gemaakt in de Dorpsvergadering die aansluitend wordt gehouden van 20.00-22.00 uur.
Lees meer...
 
Zeer geslaagde spelenkermis en lente fair op De Schutse

Afgelopen vrijdagavond vond op CBS De Schutse een spelenkermis en lente fair plaats. Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen om spelmateriaal voor de school aan te schaffen. En dat doel is zeker bereikt!

Lees meer...
 
Hervormde Gemeente Zweeloo zoekt versterking
Terugkoppeling gemeenteavond 21 maart. De aan de leden verstuurde brief en ook het artikel in Oes Eig’n Kraantien logen er niet om. De Kerkenraad van de Hervormde Gemeente Zweeloo zoekt dringend versterking. Belangrijke bespreekpunten tijdens de gemeenteavond op 21 maart 2019. Maar het ging over meer dan alleen versterking van de Kerkenraad.
Lees meer...
 
Dorpen klaar voor aansluiting op glasvezel
Niets staat de aanleg van glasvezel in de dorpen van gemeente Coevorden nog in de weg. Genoeg inwoners van het buitengebied hebben een abonnement op het snelle internet afgesloten. Er moest minstens 40 procent van de inwoners van de dorpen een abonnement nemen en dat aantal is gehaald, meldt Glasvezel Zuidenveld.
Lees meer...
 
Stem op de Jeugdsoos bij toekenning Dorpsbudgetten Aalden en Zweeloo !
De Jeugdsoos in Zweeloo heeft een aanvraag ingediend voor de Dorpsbudgetten in Aalden en Zweeloo. Dorpsbelangen Aalden en Zweeloo hechten veel waarde aan het versterken van de lokale omgeving. Daarom wordt er geld beschikbaar gesteld voor buurtversterkende initiatieven. Ook Jeugdsoos Zweeloo doet mee aan dit initiatief. In de O.E.K. van deze week staat alle informatie over de Dorpsbudgetten.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende > Einde >>

Pagina 48 van 197

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Onderhoud bos Witte Zand Meppen

De komende tijd zal er onderhoud plaatsvinden aan ons bos aan de Middendorpstraat – Bollekuilenweg (achter de Camping ’t Witte Zand in Meppen). Gezien de omvang zal dit machinaal gebeure...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Compleet vernieuwde verkoopactie VV Sweel

De gezamenlijke verkoopactie van VV Sweel is al jaren een traditie, gezellig samen de deuren langs om huis aan huis lekkernijen te verkopen met als doel een mooie opbrengst voor VV ...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto