Algemeen nieuws
Dankzij debuutroman “Een leven op wielen” ...
... vond Claudia Stinne de liefde.Dat ze dankzij haar debuutroman “Een leven op wielen” haar levenspartner zou vinden, had auteur Claudia Stinne uit Aalden niet durven dromen. Toch werd dat waarheid.
Lees meer...
 
Opbrengst boekenmarkt voor Zwembad Zweeloo
In samenwerking met De Aelder Meent organiseerde Zwembad Zweeloo op 18 september j.l. de boekenmarkt. Onder prachtige weersomstandigheden vond dit evenement plaats op het zwembadterrein.
Lees meer...
 
Klaverjasclub De Joker is gestart ...

... met nieuwe competitie, maar zet ook winnaars van seizoen 2019/2020 nog even in het zonnetje. Klaverjasclub “De Joker” legde woensdag 15 september weer het eerste kaartje van het seizoen 2021-2022 na het uitbreken van de coronacrisis.

Lees meer...
 
Melktap Koops in Benneveld

Aan de Broeklanden 15 in Benneveld staat niet zomaar een tuinhuisje. Het is een locatie waar onder meer zelfgemaakte yoghurt, kefir, vla en meer producten worden aangeboden.

Lees meer...
 
World Clean-up Day 2021

Komende zaterdag is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omgeving.

Lees meer...
 
“Onteigening is een barbaars middel en niet van deze tijd”

Bij experts is er veel scepsis. Verplichte onteigening van boeren om daarmee de stikstofcrisis snel op te lossen is onrealistisch, roept weerstand op bij boeren en werkt daardoor alleen maar averechts.

Lees meer...
 
Het blijft elke keer indrukwekkend...

de landing van een luchtballon....dit keer dichtbij huis. De landing van een luchtballon blijft altijd indrukwekkend. Ook afgelopen week trok het schouwspel aan de dorpsrand van Meppen veel bekijks.

Lees meer...
 
Unieke broers en zussen dag
Op zondag 12 september houden de 10 kinderen van Willem Ruinemans en Grietje Warmolts,die in het ouderlijk huis Klooster 2 gewoond hebben, een broers en zussen dag. Pa Ruinemans heeft in 2000 de ouderlijke woning verlaten.
Lees meer...
 
De Gezonde Huiskamer op tournee in gemeente Coevorden

Vanaf 13 september staat de Gezonde Huiskamer in verschillende dorpen en wijken in de gemeente Coevorden en hiermee wordt aansluiting gezocht bij de activiteiten van de Nationale Sportweek, zoals bekend is Coevorden dit jaar één van de vijf hostcities.

Lees meer...
 
Wintermarkt Meppen

Met dit bericht willen wij alle mensen die op de Wintermarkt gestaan hebben en ons bezocht hebben de afgelopen 9 jaren heel hartelijk bedanken. We hebben het met heel veel plezier gedaan.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 200

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Anne van der Bijl nieuwe eigenaar woonzorglocatie in Wezup

“Huize Wezup brengt Zorg en Welzijn samen” Anne van der Bijl is vanaf 1 november 2021 de nieuwe eigenaar van Huize Wezup. Al jaren had de 43-jarige inwoner van Leeuwarden de dro...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto