Algemeen nieuws
Glasvezel. Het is eindelijk zover!

Veel aansluitingen van het glasvezelnetwerk Zuidenveld zijn in de afgelopen weken beschikbaar gemaakt voor de bewoners, of binnenkort wordt u aangesloten. Dan kunnen we gebruik maken van goede televisie en snel internet.

Lees meer...
 
Supermarktondernemers Gezienus en Jankie ...
... nemen met prachtige herinneringsboeken en vele cadeaus afscheid. Klanten namen zaterdag op informele wijze afscheid van Jankie en Gezienus, maar na sluitingstijd was het de beurt aan het personeel.
Lees meer...
 
Energie rekening verlagen

Over een goede maand gaat de verwarming weer aan. Dan gaat ook de gasmeter weer sneller draaien en moet u dat gaan betalen. Vindt u ook niet dat u veel te veel kwijt bent aan de energie rekening? Maar daar is iets aan te doen!

Lees meer...
 
Feestelijke opening vernieuwd kerkgebouw in Aalden

Na enkele jaren van voorbereiding is in het laatste kwartaal van 2020 en de eerste maanden van 2021 het kerkgebouw in Aalden drastisch vernieuwd. Vooral de kerkzaal is gemoderniseerd. De banken zijn verruild voor stoelen, waardoor de zaal multi-functioneel is geworden.

Lees meer...
 
Zes jubilarissen Brandweerkorps Zweeloo in het zonnetje gezet
Bij zijn afscheidstournee heeft burgemeester Bert Bouwmeester afgelopen week zes jubilarissen van het brandweerkorps in Zweeloo in het zonnetje gezet. De scheidend burgemeester van de gemeente Coevorden, die na 18 jaar vertrekt, had in de brandweerkazerne voor elke jubilaris een persoonlijk woord en een medaille met oorkonde voor het aantal dienstjaren.
Lees meer...
 
Boekenmarkt Zwembad Zweeloo
Gezamenlijk initiatief Aelder Meent en Zwembad Zweeloo. Op zaterdag 18 september a.s. organiseert de Aelder Meent samen met het Zwembad Zweeloo een boekenmarkt bij het Zwembad Zweeloo.
Lees meer...
 
Jan Naber (54) keert na 35 jaar ...
... weer terug naar school: dit keer niet in de banken, maar voor de klas als docent bouwtechniek. De 54-jarige installatiemonteur gaat vanaf deze week aan de slag als instructeur/docent bouwtechniek bij Bouwmensen Drenthe en Noordwest Overijssel (DNWO).
Lees meer...
 
Zwerfafval bij vogelkijkhut blijft bron van ergernis

Wandelen in de ongerepte natuurgebieden is sinds het begin van de coronacrisis steeds populairder geworden, en dat wordt vaak gecombineerd met het nuttigen van drankjes, snacks en zelfs complete maaltijden.
Onze natuurgebieden bieden een uitgelezen kans om in alle opzichten te genieten van de rust en het uitzicht.

Lees meer...
 
Bewoners AZC Zweeloo verrichten allerlei hand- en spandiensten
De bewoners van het AZC Zweeloo verrichten allerlei hand- en spandiensten op de locatie aan het Witte Zandpad in Aalden, maar ook daarbuiten. In de recreatiezaal, het magazijn, de fietswerkplaats en in de dorpen; overal steken ze de handen uit de mouwen.
Lees meer...
 
Huttenbouwen in Aalden

“Zoveel blije en enthousiaste kinderen waren bezig met het bouwen van de hutten. Het was een feestje om mee te maken!” Het verzoek was ;”wil je een stukje schrijven voor de OEK over het huttenbouwen in Aalden.” Nu had ik geen idee wat dat inhield dus ging vol verwachting richting LiBo. Maar wat ben ik blij dat ik gegaan ben! Zoveel blije en enthousiaste kinderen waren bezig met het bouwen van de hutten. Het was een feestje om mee te maken!

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 200

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Anne van der Bijl nieuwe eigenaar woonzorglocatie in Wezup

“Huize Wezup brengt Zorg en Welzijn samen” Anne van der Bijl is vanaf 1 november 2021 de nieuwe eigenaar van Huize Wezup. Al jaren had de 43-jarige inwoner van Leeuwarden de dro...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto