Algemeen nieuws
Buitengasthuis in Meppen

Johan Lambregts : “We richten ons op (student)-verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten”. Buitengasthuis in Meppen wil bijdrage leveren aan zichtbaarheid verpleegkundigen en ook jongeren laten zien hoe mooi dit vak is.

Lees meer...
 
Creannetta breidt assortiment flink uit
Ook voor kadootjes groot of klein moet je voortaan bij Creannetta zijn! Creannetta heeft een nieuwe loot aan het assortiment toegevoegd. De komende periode zal er aan de achterzijde (parkeerplaats Coop) een ruim gesorteerde kadowinkel en speelgoedafdeling worden ingericht.
Lees meer...
 
‘’We hebben zoveel lieve mensen om ons heen”

Beter een goede buur dan een verre vriend; deze uitspraak gaat in ieder geval op voor de familie Wierda uit Aalden. Het gezin is onder de indruk van de hulp en goede zorgen die ze afgelopen week ondervonden bij het heftig ongeluk met de menwagen aan de Gelpenberg.

Lees meer...
 
Vacature

Parttime schoonmakers sportaccommodatie 't Alterbarg gezocht (totaal 8 uur per week). Beheersstichting ’t Alterbarg is op zoek naar twee enthousiaste medewerkers voor de schoonmaak van sportcomplex ’t Alterbarg in Zweeloo.

Lees meer...
 
Oude fietsen gezocht!

We zijn er weer, de vakantie is weer achter de rug! Gisteren hebben we de fietsenstalling in Aalden schoon gemaakt:

Lees meer...
 
Annet Super (48) kreeg heimwee naar Zuidoost-Drenthe……

“Hoofdstraat 19 voelt vanaf eerste dag als thuis”. Na tien jaar Utrecht kreeg Annet Super steeds meer heimwee naar Zuidoost-Drenthe. Ze verkende haar geboortestreek en ging op zoek naar een mooie woonboerderij in een landelijke omgeving.

Lees meer...
 
Bridgeclub Lodgi start cursus
Bridgeclub Lodgi gaat weer van start op 23 september a.s.. Bent u op zoek naar spel en gezelligheid, meldt u zich dan vooral aan. Wij bridgen elke twee weken op de donderdagavond in De Drieklank in Aalden van 19.30 tot 23.00.
Lees meer...
 
Hoe leuk is dat? ....

…….  Boeren en tuinders pakken uit. Dat is de aanhef van een flyer, uitgebracht door de boerenorganisatie LTO Noord Coevorden Emmen West, waarin twee boerderijroutes worden aangeboden.

Lees meer...
 
Oldtimerliefhebber Jan Klasen uit Wezuperbrug ...
... koestert onverwoestbare Fiat-tractoren. Fanatieke liefhebbers van oldtimer Fiat tractoren kwamen afgelopen zaterdag ogen te kort op de Zuidoost-Drentse wegen. De Fiat CNH Tractorclub organiseerde de jaarlijkse toertocht met start- en finishplaats bij oldtimerliefhebber Jan Klasen uit Wezuperbrug.
Lees meer...
 
Droombaan Danischa Hobma (16) ligt in de zorg
“Plots stonden al mijn leraren met een grote glimlach op het terras van Grandcafe LiBo….toen wist ik dat ik geslaagd was !” Net als voor veel andere eindexamenkandidaten was het ook voor Danischa Hobma stressen en nog eens stressen.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 200

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Anne van der Bijl nieuwe eigenaar woonzorglocatie in Wezup

“Huize Wezup brengt Zorg en Welzijn samen” Anne van der Bijl is vanaf 1 november 2021 de nieuwe eigenaar van Huize Wezup. Al jaren had de 43-jarige inwoner van Leeuwarden de dro...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto