Algemeen nieuws
Thomas Berkhout uit Wezuperbrug (16) ...
... treedt in voetsporen van zijn vader. Groene Lyceum paste perfect bij ambities. De appel valt niet ver van de boom, want over de toekomstdromen van Thomas Berkhout uit Wezuperbrug bestaan geen twijfels: “Ik wil heel graag het sierteeltbedrijf van mijn vader en oom overnemen.”
Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Steeds meer mensen kiezen voor een sport. Goede begeleiding is daarbij erg belangrijk. Koen Willems uit Aalden wil daar zijn beroep van maken. “Ik zou graag op een sportieve manier met kinderen willen werken.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Nicole Hegen kiest voor HBO Verpleegkunde. Nicole Hegen wordt enthousiast van alles wat met biologie en scheikunde te maken heeft, maar puzzelt ook graag met wiskundige formules.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!
Mathijs Kool slaagde afgelopen maand aan het Esdal College in Emmen voor het Atheneum, met profiel Economie en Maatschappij en als keuzevakken Aardrijkskunde en Informatica en Frans als tweede vreemde taal. Voor zijn profielwerkstuk koos Mathijs voor een actueel thema: “Vergrijzing in dorpen in Drenthe en Groningen”.
Lees meer...
 
Het schoolplein door de ogen van ...

.....een enthousiaste leerling van cbs De Schutse. "Mijn hart gaat sneller kloppen van dit avontuurlijk schoolplein …….!" Toen er vorig jaar werd aangekondigd dat we een nieuw schoolplein zouden gaan krijgen, werd ik helemaal blij.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

"De school liet me nog even vreselijk schrikken.....!" Mavo met vakkenpakket Economie en als extra vak LO-2, dat is de opleiding waarvoor Lobke is geslaagd. Haar school, het Esdal College aan de Boermarkeweg in Emmen, liet haar nog even vreselijk schrikken, op 10 juni.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Havo-opleiding mooie opstap voor Owen Wesseling naar uniformberoep. Owen Wesseling had zijn zinnen gezet op de opleiding van Handhaving Toezicht en Veiligheid op het Alfa College in Hoogeveen, maar is daar helaas voor uitgeloot. Er was echter wel goed nieuws voor de 15-jairge Meppenaar, want hij slaagde aan het Esdal College in Oosterhesselen voor de mavo-opleiding.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!
Anouk Alting kiest voor studie Kind & Educatie. Anouk Alting start na de zomervakantie met de opleiding Pedagogisch Management Kind en Educatie aan het Windesheim in Zwolle. Organiseren, leidinggeven en adviseren in een werkomgeving waarin kinderen van 0 tot 16 jaar centraal staan. Dat is volgens Anouk kort samengevat het hoofdthema van de opleiding.
Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Aaron Kort (17) gaat uitdagend school- en sportseizoen tegemoet. Voor Aaron Kort liggen er komend seizoen meerdere uitdagingen in het verschiet. De 17-Aaldenaar kiest na de succesvolle afronding van de mavo-opleiding aan het Esdal College in Emmen voor de vervolg-opleiding Sport en Bewegen aan het Alfa College in Assen.

Lees meer...
 
Boosheid na vandalisme in speeltuin Brinkmaten
De verontwaardiging is groot bij Dorpsbelangen Aalden en vrijwilligers nadat vandalen zich in de speeltuin nabij de Brinkmaten hebben misdragen. “Zinloos en triest dat men vernielingen aanricht op dit mooie speeldomein waar kinderen zoveel plezier beleven”, zegt een woordvoerder van Dorpsbelangen.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 200

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Anne van der Bijl nieuwe eigenaar woonzorglocatie in Wezup

“Huize Wezup brengt Zorg en Welzijn samen” Anne van der Bijl is vanaf 1 november 2021 de nieuwe eigenaar van Huize Wezup. Al jaren had de 43-jarige inwoner van Leeuwarden de dro...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto