Algemeen nieuws
Wees welkom in Zweeler kerk
Een dag na de versoepelingen kregen we ook meer ruimte in de kerk. Na wat verplaatsen van de kerkbanken kwam de koffietafel weer terug, zodat er na afloop van de dienst ook ruimte was voor een gezellig nagesprek.
Lees meer...
 
Gerrit Wiebing (87) brengt wekelijks nog met veel plezier de dorpskrant rond

Ondanks zijn leeftijd van 87 jaar brengt Gerrit Wiebing nog wekelijks in Zweeloo en in Benneveld Oes Eig’n Kraantien rond. Lekker vitaal blijven, was 2011 Wiebings insteek. Zonder blikken of blozen laadt Wiebing tien jaar later - iedere dinsdag – nog steeds de tas vol met de nieuwste editie van de dorpskrant.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Een groene werkomgeving waar werkplezier op nummer 1 staat. Zo ziet het globale toekomstplaatje van Ghydo Vrielink uit Benneveld er ongeveer uit. Met zijn diploma Kaderberoepsgerichte Leerweg (kb) aan het Terra College in Emmen heeft de 15-jarige Ghydo al een belangrijke eerste stap gezet.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!
Norah Naber behaalde afgelopen week aan het Hondsrug College in Emmen het havo-diploma.De 17-jarige studente uit Zweeloo koos voor het vakkenpakket Economie en Maatschappij met de vakken Aardrijkskunde en Bewegen en Sport en Maatschappij. Norah kijkt met een goed gevoel terug op de 5-jarige studie en het examen.
Lees meer...
 
Einde basisschool, een nieuwe fase gaat in!

“We zijn hier op de basisschool wel klaar......” Het schooljaar is bijna afgelopen en de zomervakantie komt eraan. Voor kinderen in groep 8 is dit het moment om afscheid te nemen van hun school en vaak ook van elkaar. Er begint een nieuwe fase in hun leven: de middelbare schooltijd.

Lees meer...
 
Mag ik me even voorstellen?
Thalita Daling van Darling Dog Store.Sinds enkele weken hebben wij een dierenafdeling in de bloemenzaak Creannetta in Aalden. Het leek me daarom gepast mezelf even kort te introduceren.Zoals gezegd, mijn naam is Thalita Daling, Trotse eigenaar van www.darlingdogstore.nl
Lees meer...
 
Mooie parade van klassieke Mazda’s bij autobedrijf Germs
Met een parade van klassieke Mazda’s herleefden afgelopen zondag oude tijden bij Garage Germs. De Hadi-Mazda Club organiseerde de eerste toertocht van het jaar en de voormalig gerenommeerd Mazda-dealer werd als startplaats uitgekozen om vervolgens een prachtige rit – van ruim 100 kilometer - te rijden door de provincie Drenthe.
Lees meer...
 
Eindfase van realisatie nieuw schoolplein basisschool De Schutse
Afgelopen week is door Speelplaatsinrichter Van Ee Speel wederom hard gewerkt aan het nieuwe schoolplein van De Schutse. In samenwerking met Van Ee Speel is het onderwerp voor het schoolplein gerealiseerd en afgestemd. De contouren van een mooie en aantrekkelijke speeltuin zijn al heel duidelijk zichtbaar.
Lees meer...
 
Eindexamenuitslag pakt grandioos uit voor Silke, Mette en Jens de Lange

Voor heel wat gezinnen stond afgelopen donderdag in het teken van ‘de uitslag’. Ook bij de familie De Lange in Aalden was het feest en konden de champagneflessen ontkurkt worden drie geslaagden in één gezin is toch wel heel bijzonder!

Lees meer...
 
Mooie cheque voor Stichting Opkikker:

vv Sweel bewijst meer te zijn dan alleen voetbalclub. De actie tijdens de Jeugdvoetbaldagen van v.v. Sweel voor de Stichting Opkikker heeft liefst 1.775 euro opgeleverd. Ambassadeur Tirza Rouwenhorst ontving de cheque afgelopen zaterdag op sportpark ’t Alterbarg uit handen van Henk Nijenbanning, Henri Hooge en Jan Pol.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 200

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Anne van der Bijl nieuwe eigenaar woonzorglocatie in Wezup

“Huize Wezup brengt Zorg en Welzijn samen” Anne van der Bijl is vanaf 1 november 2021 de nieuwe eigenaar van Huize Wezup. Al jaren had de 43-jarige inwoner van Leeuwarden de dro...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto